På grunn av COVID-19 skal alle som bruker båtene benytte egne vester, rengjøre årer før og etter bruk med håndsprit (dette må du selv medbringe) og følge gjeldende nasjonale avstandsregler. Om du har symptomer på COVID19 skal du ikke bruke båtene. Dette gjelder også milde symptomer. 

 

Alle medlemmer av NJFF får tilgang til nesten 150 båter rundt om i landet. Noen er plassert på sjøen, andre på fjellet eller i innlandet. Medlemmer bestiller enkelt sin egen båtnøkkel i njffbutikken.no. Nøkkelen passer til alle båtene. Når du skal bruke en båt, husk å booke den i riktig tidsrom på disse nettsidene!

Dersom du kun skal bruke båten en dag, velg kun ønsket dato i kalenderen både i til og fra feltet. Båtene kan bookes maks tre dager av gangen!

Om båtene!

Båter du ser på kartet i dag, kan forandre lokasjon. Hver enkelt forening bestemmer hvor båtene skal ligge, og de velger selv om båtene skal flyttes. Foreningen oppdaterer informasjon om båtene løpende på disse nettsidene. Vi håper det blir mange fine turer på våre medlemmer fremover. Ship O´hoi og skitt fiske!

Båtene er laget i aluminium og tåler en støyt. De er solide og lette. Med sin vekt på kun 78 kilo, skal det være mulig å håndtere dem for en person. Båtene er 14 fot og modellen heter Viking 440.

 

 

Betale for båtnøkkel?

Nøkkelen kan kjøpes i NJFF- butikken og koster ordinært kr. 200 ,-. Du må være medlem av NJFF for å bestille og bruke nøkkelen. Det koster en del å produsere og sende ut nøklene, og prisen dekker utgiftene vi har med prosjektet. Vi tjener ikke på salget av nøkler.

Regler for bruk av båten

 1. Din båtnøkkel er personlig og knyttet til ditt medlemskap i NJFF.
  Nøkkelen skal aldri lånes ut til andre
 2. Det er 16 års aldersgrense for bestilling av båtnøkkel og bruk av båt
 3. Båter skal bookes før du benytter den.
 4. Båten kan bookes for maks tre dager av gangen
 5. Dersom du ikke kan benytte booket båt - husk å avregistrere din booking
 6. Redningsvest skal alltid benyttes ved bruk av båten.
 7. Dersom du låner vester, husk å legge disse på plass etter bruk
 8. Rydd opp etter deg – skitt og fiskeslo skylles ut av båten
 9. Lås båt og årer når du forlater båten.
 10. Dersom båt eller utstyr har mangler eller er ødelagt, meld fra til båtansvarlig via bookingsiden
 11. Brudd på reglene kan føre til inndragelse av båtnøkkel

Medlemsfordeler

I tillegg til at du er medeier av snart 150 båter, er det mange andre fordeler ved å være medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Bli medlem her!